O mnie

Z wykształcenia jestem technologiem żywności (UR), magistrem dietetyki klinicznej (KWSPZ) oraz psychodietetykiem (SWPS). Zdobyte wykształcenie pozwala mi na szersze spojrzenie na tematy związane z odżywianiem. W swojej pracy staram się łączyć pasję do gotowania oraz pomagania innym. 

Prywatnie jestem kobietą, żoną i matką. Na co dzień łącze swoje pasje, życie zawodowe i prywatne z coraz to nowymi wyzwaniami.

Swoje zainteresowania związane z jedzeniem oraz jego wpływem na jakość życia pogłębiam na warsztatach i specjalistycznych szkoleniach. Obecnie jestem w trakcie stażu w Ogólnopolskim Centrum Leczenia Zaburzeń Odżywiania. 

Co możesz u mnie znaleźć? 

Przede wszystkim praktyczne, indywidualne i holistyczne podejście oraz wsparcie w: 

  • nietolerancjach i alergiach pokarmowych
  • insulinooporności
  • żywieniu dzieci na różnych etapach rozwoju
  • różnych jednostkach chorobowych i chorobach dietozależnych 
  • kontroli i redukcji masy ciała
  • zaburzeniach odżywiania i zaburzonych relacjach z jedzeniem

Szczególnie bliskie są mi tematy dotyczące żywienia dzieci w szczególności pod kątem kształtowania prawidłowych nawyków żywieniowych, psychologiczne aspekty jedzenia oraz zmiany nawyków żywieniowych w tym jedzenia emocjonalnego, jak i wpływu diety na rozwój i zapobieganie chorób. 

Oprócz konsultacji prowadzę bloga z przepisami na którego serdecznie zapraszam! 🙂