Z wykształcenia jestem technologiem żywności (UR), magistrem dietetyki klinicznej (KWSPZ) oraz psychodietetykiem (SWPS). Zdobyte wykształcenie pozwala mi na szersze spojrzenie na tematy związane z odżywianiem. W swojej pracy staram się łączyć pasję do gotowania oraz pomagania innym.
Prywatnie jestem kobietą, żoną i matką. Na co dzień łącze swoje pasje, życie zawodowe i prywatne z coraz to nowymi wyzwaniami.
Swoje zainteresowania związane z jedzeniem oraz jego wpływem na jakość życia pogłębiam na warsztatach i specjalistycznych szkoleniach. Obecnie jestem w trakcie stażu w Ogólnopolskim Centrum Leczenia Zaburzeń Odżywiania.
Co możesz u mnie znaleźć?
Przede wszystkim praktyczne, indywidualne i holistyczne podejście oraz wsparcie w:
- nietolerancjach i alergiach pokarmowych
- insulinooporności
- żywieniu dzieci na różnych etapach rozwoju
- różnych jednostkach chorobowych i chorobach dietozależnych
- kontroli i redukcji masy ciała
- zaburzeniach odżywiania i zaburzonych relacjach z jedzeniem
Szczególnie bliskie są mi tematy dotyczące żywienia dzieci w szczególności pod kątem kształtowania prawidłowych nawyków żywieniowych, psychologiczne aspekty jedzenia oraz zmiany nawyków żywieniowych w tym jedzenia emocjonalnego, jak i wpływu diety na rozwój i zapobieganie chorób.
Oprócz konsultacji prowadzę bloga z przepisami na którego serdecznie zapraszam! 🙂